Varför du bör ta in ett proffs när du behöver flyttstäd i Göteborg?

Är det värt att anlita en städfirma för flyttstädningen? Vad händer om resultatet inte blir som väntat?Vad kostar det med en flyttstädning? Vad behöver jag göra innan städfirma är på plats?

Dessa frågor snurrar i huvudet på många som planerar inför sin flytt. Att flytta är både spänninsfyllt och tidskrävande med allt ifrån att planera inför den nya bostaden samt att den gamla skall bli godkänns för besiktning. Med livet, jobb och annat i mellan så kan det vara svårt att få tiden att räcka till.

3 saker att tänka på när du anlitar en städfirma för din flyttstädning i Göteborg:

1. När du samlar in offerten från olika företag så är det viktigt att företaget lämnar ett fast pris på flyttstädningen. Detta för att du som kund skall känna dig trygg i vad du skall betala och vad som förväntas av städningen.

2. Det är viktigt att städfirman följer mäklarsamfundets riktlinjer när det utför städningen. Detta för att säkerställa att allt rengörs ordentligt och på rätt sett.

3. Se till att företaget du anlitar erbjuder någon form av garanti. Detta för att du som kund skall kunna luta dig tillbaka och veta att städfirman åtgärdar de som missats om detta skulle hända.

4. Viktigt att du tar reda på vad städfirman förväntar sig från dig. Om du tex bör dra fram vitvaror, Plocka ned spröjs från fönster, lossa på badkarskant mm. Detta för att städfirman skall få rätt förutsättningar att utföra flyttstädningen på rätt sett.

När du anlitar Haynes Cleaning för flyttstädning i Göteborg så ser vi till att din bostad blir skinande ren igen. Vi utför städningen noggrant och enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Även med nöjd-kundgaranti och fasta priser.

Vi ser fram emot att hjälpa dig <3

Kontakta Haynes
Cleaning AB