Yes! Haynes erbjuder alla typer av städtjänster och städar helt efter önskemål och behov av våra kunder. Tack vare variationen av städtjänster i kombination med god service har vi kommit att bli en av de bästa städfirmorna i Göteborg! I detta blogginlägg kan du överblicka en sammanfattning på alla våra tjänster.

Hemstädning

En av våra mest efterfrågade städtjänster är hemstädning, vilket som det låter innebär städning hemma hos privatpersoner. Denna städtjänst kallas även veckostädning när den utförs regelbundet som varje, varannan eller var fjärde vecka. 

Hemstädning kan underlätta ens vardag, särskilt om man exempelvis bor i ett större hem, har stor familj, någon form av rörelseförhinder, jobbar mycket eller bara helt enkelt inte vill städa själv utan föredrar att någon annan som gör det bättre och grundligare fixar det istället! 

Vi börjar alltid med ett hembesök där vi tillsammans med dig går igenom vilken typ av städhjälp som behövs. Under besöket ser vi även exakt vad som behöver göras och kan då bättre planera vilka redskap och material vi behöver ta med oss vid städningstillfället. 

Kontor

Trevligt att komma till ett rent kontor!

Kontorsstädning

När det kommer till kontorsstädning gäller ytterst noggrannhet då vi förstår att ett rent kontor är väldigt viktigt för både de som arbetar där och de som besöker. Det är viktigt med ett bra intryck när klienter hälsar på och särskilt mötesrummen bör vara välkomnande och rena. 

Vi anpassar oss efter kontorets öppettider och ser till att städa innan ni öppnar eller efter stängning beroende på vad som passar bäst. Vi tar oss an stora som små kontor i hela Göteborg och i kringliggande orter.

Flyttstädning

Det är mycket att hålla reda på när man flyttar, särskilt om man är fler personer i hushållet eller generellt har många ägodelar som ska packas ihop och transporteras. 

Hemmet, lokalen eller kontoret bör vara tömt på möbler och prylar så att vi enkelt kommer åt. Glöm inte även att tömma kyl, frys och skafferi. 

Tips: En bra idé är att packa ned varje rum eller utrymme för sig och markera flyttlådorna så att du vet vad som finns i och vilket rum prylarna tillhör. På så vis sparar du tid och besvär vid uppackningen.

Kollegor som städar korridor

Vi gnuggar tills det blir fläckfritt!

Fönsterputs

Det är lätt hänt att man förbiser fönsterputs, särskilt hemma hos sig själv. Man kanske drar sig för att det är bökigt att klättra upp och putsa de allra högsta hörnen. Kanske har man lätt för att uppleva svindel av att stå på höjd eller av annan anledning inte gärna putsar fönster. 

Dock är det lika viktigt att fönsterna hålls rena precis som resten av hemmet, eller kontoret, även om de inte blir riktigt lika skitiga som golven. Väder och vind är oftast det som avgör hur pass ofta man behöver putsa fönsterna.

Vi rekommenderar att man får sina fönster putsade utvändigt 4-12 gånger per år beroende på behov. Vid första tillfället rekommenderas tvåsidig fönsterputs som lägger en bra grund inför kommande tillfällen. 

Fönsterputsning

Rena fönster! 

Storstädning

Då och då behöver alla göra en storstädning, gärna några gånger om året. Med tiden samlas smuts och fettbeläggningar som är svåra att få bort helt med vanlig städning. Det är just vid sådana tillfällen som vi rycker in! 

När vi på Haynes storstädar lämnar vi inga hörn, kanter eller glipor orörda – vi går igenom allt i minsta detalj och lämnar boendet skinande rent! Man både ser och känner stor skillnad på före och efter storstädningen.

Anlita proffs till städtjänster!

Det kan vara bra att anlita proffs så att man dels sparar tid och kraft men också ser till att allt blir rätt gjort. När du anlitar Haynes för olika städtjänster kan du vara säker på att det blir skinande rent! Hör av dig till oss för mer information och priser. Vi utför fönsterputsning i hela Göteborg och Göteborgsområdet.

Mejla oss på: [email protected]

Telefonnummer: 

Direkt: 0733-88 23 51  

Växel: 031-27 85 00

Webb

Instagram 

Facebook

Läs blogginlägg:

Att tänka på när du flyttar – flyttfirma i Göteborg rekommenderar

Kontakta Haynes
Cleaning AB