Det är lätt hänt att man förbiser fönsterputs, särskilt hemma hos sig själv. Dock är det lika viktigt att fönsterna hålls rena som resten av hemmet, eller kontoret, även om de inte blir riktigt lika skitiga som golven. Väder och vind är oftast det som avgör hur pass ofta man behöver putsa fönsterna.

Putsa gärna fler gånger om året

Vi rekommenderar att man får sina fönster putsade utvändigt 4-12 gånger per år beroende på behov. Vid första tillfället rekommenderas tvåsidig fönsterputs som lägger en bra grund inför kommande tillfällen. Om du bokar in kontinuerlig fönsterputsning i Göteborg av Haynes städfirma kontaktar vi dig via e-post inför varje tillfälle. Våra erfarna fönsterputsare har givetvis med sig allt material som behövs.

Vi putsar skinande rena fönster.

Vi hjälper dig med fönsterputs i Göteborg

Det kan vara svårt och komplicerat att själv putsa fönsterna, särskilt när det kommer till att klättra upp och nå de allra högsta hörnen. Därför finns vi på Haynes städ till för att hjälpa dig! Våra erfarna fönsterputsare är vana vid höjder och arbetsytor som kräver precision och tålamod. Bespara dig tid och besvär och låt oss putsa dina fönster istället. Vi ser till att du som bor i Göteborg med omnejd får skinande och rena fönster. Haynes städfirma håller alltid topp kvalitet till bra priser och kan därför också lämna nöjd-kund-garanti!

Hur fungerar det?

Varje hem eller kontor är unikt och därför anpassar vi alltid fönsterputs efter dina behov. Klicka här för att beräkna pris och tidsåtgång.

Vi kommer överens!

Innan vi kommer på besök hos dig och har vi ett kort möte då vi kommer överens med dig om vad som behöver göras. Det är under detta samtal som du även berättar om dina särskilda önskemål. Vi kommer även överens om vilken dag och tid som passar dig bäst för fönsterputsning.
Fönsterputsning

Se bra ut igen!

Förbered hemmet

För att fönsterputsningen ska kunna utföras så smidigt som möjligt vore det bra om du tar undan lösa prylar kring fönsterkarmen och ytan runt fönstret för att undvika att något är i vägen eller går sönder. Ta ned eventuella gardiner, rullgardiner och annan dekoration.

Anlita proffs!

Det kan vara bra att anlita proffs så att man dels sparar tid och kraft men också ser till att allt blir rätt gjort. När du anlitar Haynes för fönsterputs kan du vara säker på att det blir skinande rent. Hör av dig till oss för mer information och priser. Vi utför fönsterputsning i hela Göteborg och Göteborgsområdet.

Mejla oss på: [email protected]
Telefonnummer:
Direkt: 0733-88 23 51
Växel: 031-27 85 00

Webb

Instagram

Facebook

Läs blogginlägg:

Kontorsstädning i Göteborg – vad gäller egentligen?

Kontakta Haynes
Cleaning AB