Introduktion

Haynes är en pålitlig och professionell städfirma som erbjuder högkvalitativa städtjänster för ditt hem. Med vårt dedikerade team av erfarna städexperter kan du vara säker på att få ett skinande rent hem och en överlägsen städupplevelse.

Vi strävar efter att erbjuda den bästa städningen i branschen och vi är här för att hjälpa dig att hålla ditt hem i perfekt skick. Låt oss berätta mer om vår storstädning och varför vi är det bästa valet för dig.

Varför välja Haynes?

Erfarenhet och professionalism

Erfarenhet spelar en avgörande roll i städbranschen, och det är en viktig faktor att tänka på när du väljer en städfirma.

Ju längre företaget har varit i drift, desto större är chansen att de har ett gott rykte. Dessutom kommer en erfaren städfirma att ha den kunskap och expertis som krävs för att hantera din storstädning.

De kommer att ha mött unika städscenarier genom åren och kommer att veta hur de bäst ska hantera dem.

På Haynes AB har vi tillhandahållit städtjänster av hög kvalitet i flera år, och vi är angelägna om att leverera utmärkta resultat varje gång.

Att arbeta med oss som en professionell städfirma innebär att du kan förvänta dig en viss nivå av kvalitet och expertis i varje aspekt av din storstädning. Professionalism börjar med den första kontakten, oavsett om det är via telefon, e-post eller webbförfrågan.

Ett professionellt städföretag som oss kommer att prioritera kundservice och kommunicera transparent om den storstädning vi tillhandahåller, inklusive prissättning och schemaläggning. Vårt team av städexperter är högutbildade och arbetar flitigt för att säkerställa att ditt hem eller kontor städas till din belåtenhet.

Vi tar vårt jobb på allvar och värdesätter kundnöjdhet, därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar och har en “Nöjd kund garanti”

Hos Haynes förstår vi vikten av att tillhandahålla skräddarsydda städlösningar utifrån våra kunders unika städbehov. Oavsett om det är en engångs storstädning eller en återkommande städning, tar vårt team sig tid att förstå dina specifika krav innan arbetet påbörjas.

Vi använder också miljövänliga produkter för att säkerställa att ditt hem eller kontor städas utan att skada miljön. Vår storstädning erbjuder en tjänster, för att möta din budget och städbehov.

Boka storstädning

Personligt anpassad städning

Inför varje städtillfälle gör vi en detaljerad analys av ditt hem för att säkerställa att vi skapar en skräddarsydd städplan som tillgodoser dina unika behov. Vi tar hänsyn till faktorer som rumsstorlek, möbelplacering och eventuella specifika städkrav som du kan ha.

Därifrån arbetar vi tillsammans med dig för att skapa ett schema och en plan som passar din livsstil och dina preferenser. Detta skräddarsydda tillvägagångssätt resulterar i en personlig städtjänst som ger de bästa resultaten för dig och ditt hem.

På alla vår städtjänster tar vi kundnöjdhet på allvar. Vårt team av proffs är dedikerade till att leverera konsekvent högkvalitativa städtjänster som överträffar dina förväntningar.

Vi värdesätter också transparens, därför håller vi öppen kommunikation med våra kunder under hela städprocessen.

Detta säkerställer att du alltid är medveten om vad vi gör och våra framsteg. Vårt fokus ligger på att tillhandahålla en stressfri och sömlös service som ger dig ett orördt hem.

Kvalitetsprodukter och utrustning

Använda kvalitetsrengöringsprodukter:

Att använda sämre rengöringsprodukter kan vara frestande eftersom de är billigare och lättillgängliga, men dessa produkter kan göra mer skada än nytta. Rengöringsprodukter av dålig kvalitet är inte effektiva för att ta bort svåra fläckar och bakterier som kan leda till skadliga rester och dålig inomhusluftkvalitet.

Högkvalitativa rengöringsprodukter är ofta formulerade med giftfria, miljövänliga ingredienser som är designade för att effektivt rengöra ytor utan att lämna oönskade rester. Dessutom är dessa produkter säkrare att använda runt barn och husdjur eftersom de inte är giftiga.

Modern städutrustning:

Att använda modern städutrustning sparar inte bara tid utan säkerställer också djuprengöring av alla ytor i ditt hem. Högkvalitativ rengöringsutrustning som dammsugare med HEPA-filter, ångtvättare för golv och klädsel samt rengöringsdukar i mikrofiber, hjälper till att säkerställa en noggrann och effektiv rengöringsprocess.

HEPA filter dammsugare kan fånga även de minsta damm och allergen partiklar som kan bidra till andningssvårigheter och allergier. Användningen av ångtvätt dödar bakterier och andra skadliga mikroorganismer som lurar i dina mattor och klädsel.

Kostnadseffektiv städning:

Även om användningen av rengöringsprodukter och utrustning av högsta kvalitet kommer till ett högre pris, är det värt investeringen i det långa loppet. Rengöringsprodukter av dålig kvalitet kan så småningom skada ytor i ditt hem, vilket leder till kostsamma reparationer.

Sådana produkter kan lämna kvar rester som kan dra till sig bakterier och mögel, vilket kan orsaka ytterligare skador och potentiell skada på din egendom och hälsa. Däremot är högkvalitativa rengöringsprodukter designade för att vara skonsammare mot ytor, säkrare att använda och mer kostnadseffektiva i det långa loppet.

Vår storstädning – Detta ingår i en storstädning

1. Kök

Köket är ett mycket trafikerat område som kräver daglig uppmärksamhet. När vi städar ett kök så börjar vi med att plocka undan på bänkskivorna och torka av dem med ett desinfektionsmedel. Sen ser också till att rengöra spis, mikrovågsugn, kylskåp och diskbänk.

Djuprengöringen innefattar att skura fogar, rengöra ugnen och diskmaskinen. Det här är bara några områden som behöver rengöras i köket.

 • Rengör disk- och köksbänk
 • Rengör inuti mikrovågsugnen
 • Rengör inuti ugnen
 • Rengör in och utvändigt i skåp där sopbehållare finns
 • Torkar av köksluckor in och utvändigt
 • Torkar av fläkt utvändigt
 • Torkar av övriga vitvaror utvändigt
 • Tömmer hushållssoporna
 • Torkar ovanpå skåpen om möjligt

2. Badrum

Att städa badrummet är bland det tuffaste rummen att städa. Vi rengör handfat, bänkskivan och toalettskålen. Ta bort eventuellt tvålskum eller mögel som finns i plattorna. Du kan lita på att vi lämnar ditt badrum oklanderligt rent.

 • Rengör badkar, dusch, handfat och toalett
 • Torkar väggar
 • Torkar av badrumsskåp utvändigt (invändigt om önskas)
 • Avtorkning av vitvaror utvändigt
 • Spegelputs
 • Golvbrunn rengörs

3. Sovrum

Ta bort allt skräp och torka av damm från alla ytor och möbler. Rengör fönster och spegel och se till att golven är sanerade. Om du har mattor tillhandahåller vårt städföretag mattrengöring för att dina mattor ska se fläckfria ut.

Haynes erbjuder fönsterputs som en enskild tjänst men går med fördel att kombinera med storstädningen.

4. Vardagsrum

Vardagsrummet är en plats där du tillbringar det mesta av din tid med att koppla av och underhålla gäster. Vi ser till att golven är fria från damm och skräp, rengör soffan och kuddarna och ta bort eventuella fläckar på dem.

Haynes torkar även rent alla ytor inklusive soffbordet, TV-bänken och hyllorna. Vårt team uppmärksammar även gardiner och persienner i vardagsrummet under en storstädning.

5. Allmänna områden

Bortsett från de stora områdena för städning, finns det allmänna städområden som behöver uppmärksamhet. Dessa inkluderar att putsa fönstren, dammsuga mattorna och torka golven, ta ut soporna och återvinna och torka rena armaturer och strömbrytare.

Vårt städföretag tillhandahåller alla dessa städtjänster till våra kunder, och ser till att hela ditt hem är oklanderligt.

 • Dammsuger golv, lister, elkontakter, mattor samt klädda och stoppade möbler
 • Torkar av element
 • Torkar av dörrar och karmar
 • Dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor
 • Dammtorkar lampor, hyllor och tavelramar
 • Putsning av speglar
 • Bäddar sängar
 • Tömning av papperskorgar
 • Fuktmoppar golv

Vårt åtagande för kundnöjdhet

Vi är dedikerade till att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och överträffa deras förväntningar. Vi strävar efter att skapa en långvarig relation med varje kund genom att erbjuda nöjd kund garanti och enastående städningstjänster med högklassig kundservice.

Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig och pålitlig städfirma och vi kommer alltid att gå den extra milen för att säkerställa att du är helt nöjd med våra tjänster.

Kontakta oss idag för en professionell storstädning

Om du är i behov av en professionell storstädningstjänst är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka en tid för en kostnadsfri konsultation och uppskattning.

Vårt team av städexperter ser fram emot att hjälpa dig att uppnå ett rent och välskött hem. Lita på oss för att leverera en överlägsen städning och enastående resultat varje gång! Boka storstädning

Kontakta Haynes
Cleaning AB