Som företagare vet du hur viktigt det är att hålla ditt företag rent och presentabelt. På dagens konkurrensutsatta marknad är det viktigt att se bra ut för att lyckas.

Storstädning Stockholm kan vara rätt val för ditt företag.

Storstädning går längre än rengöring på ytnivå; det ger en grundlig djuprengöring som kan förbättra luftkvaliteten och ge ett bestående intryck på både kunder och klienter.

Att använda sig av professionella städare som specialiserar sig på saneringsrutiner enligt industristandard garanterar att du får alla fördelar med storstädning utan att behöva lägga ner extra arbete själv.

Haynes Städ AB har några av de bästa tjänsterna som finns när det gäller storstädning för företag – erfaren personal, tillgång till avancerad utrustning och pålitlig kundservice är bara några skäl till varför det kan vara värt att överväga för ditt företags behov.

Fördelar med att anlita ett professionellt företag

När det gäller storstädning kan det vara ett utmärkt val för ditt företag att anlita ett professionellt företag.

De kommer inte bara att ha den nödvändiga kompetensen och erfarenheten när det gäller att ta itu med svåra jobb, utan deras tjänster kommer också med många andra fördelar. Låt oss ta en närmare titt på varför du bör överväga att anlita Hayness Städ.

En av de största fördelarna med att anlita ett proffs är att de sannolikt kommer att använda högkvalitativa produkter och utrustning för att ta itu med alla jobb – det innebär att även de svåraste rörorna kan hanteras snabbt och effektivt.

Detta sparar inte bara tid, utan säkerställer också att ingen skada uppstår på din egendom eller dina tillhörigheter under processen.

Om det dessutom finns några hälsorisker förknippade med vissa typer av smuts och fuktskador, vet Haynes Städ-teamet hur de ska hantera dem på ett säkert och effektivt sätt. Detta kan vara något som vanliga privatpersoner kan ha svårt att göra på egen hand.

En annan fördel är att vårt team förstår hur viktigt det är med hygieniska standarder i dagens värld. Därför kommer de alltid att sträva efter att lämna efter sig ytor som uppfyller hygieniska krav som fastställts av lokala myndigheter.

Dessutom kan de tack vare sin specialkunskap och expertis ge råd om hur man bäst upprätthåller renligheten framöver – vilket kan spara pengar för dig längre fram i tiden.

Att anlita en välrekommenderad storstädningstjänst är definitivt värt att överväga om du vill att dina affärslokaler ska se pigga ut!

Från överlägsna resultat genom bättre tekniker och material till förbättrade säkerhetsåtgärder. Se till att du får all information innan du fattar ditt beslut så att du kan säkerställa maximal valuta för pengarna!

Följande ingår i storstädning i Stockholm:

 • Dammsuger golv, lister, elkontakter, mattor samt klädda och stoppade möbler
 • Torkar av element
 • Skakning av små mattor
 • Städning av golvmattor
 • Torkar av dörrar och karmar
 • Dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor
 • Dammtorkar lampor, hyllor och tavelramar
 • Dammtorkar dörrar och dörrkarmar
 • Putsning av speglar
 • Tömmer papperskorgar
 • Fuktmoppar golv
 • Rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett
 • Torkar väggar
 • Torkar av badrumsskåp utvändigt (invändigt om önskas)
 • Avtorkning av vitvaror utvändigt
 • Spegelputs
 • Golvbrunn rengörs
 • Rengör disk- och köksbänk
 • Rengör inuti mikrovågsugnen
 • Rengör inuti ugnen
 • Rengör ut- och invändigt i skåp och där sopbehållare finns
 • Torkar av köksluckor utvändigt och invändigt
 • Torkar av fläkt utvändigt
 • Tömning av papperskorgar
 • Torkar ovanpå skåpen om möjligt

Extra

 • Fönsterputs 2-sidigt (Gör det själva tips)
 • Möbeltvätt (till extra kostnad)
 • Dina övriga önskemål

Hur du förbereder ditt kontor för storstädning i Stockholm

Att förbereda kontoret för en storstädning i Stockholm kan vara en skrämmande uppgift, men det behöver inte vara det då det fungerar likadant oavsett stad.

Med rätt tillvägagångssätt och några enkla steg kan du få jobbet gjort snabbt och effektivt.

Det första steget är att rensa ut ditt utrymme. Ta dig tid att gå igenom allt och se till att det inte finns några onödiga föremål som ligger framme.

När allt har sorterats ut är det dags att börja organisera det som återstår – detta kommer att bidra till en effektiv användning av resurserna när det är dags för själva städningen.

Slutligen är det viktigt att se till att alla möbler och utrustning är i skick innan man börjar ett stort städprojekt.

Detta innebär att man måste kontrollera sladdar, strömsladdar, uttag och andra elektriska komponenter samt se till att möblerna inte är instabila eller innebär risk vid förflyttning eller användning.

Genom att vidta dessa extra försiktighetsåtgärder kan man förhindra att olyckor inträffar under rengöringsprocessen och hålla både anställda och besökare säkra när de är på plats.

Med bara några få förberedelser i förväg är vi redo att ta oss an storstädningsprojektet!

Kostnad för storstädning av ett kontor

När det gäller storstädning av ett kontor är kostnaden för tjänsten en av de viktigaste faktorerna.

Rengöringstjänsterna kan variera i pris beroende på storleken och komplexiteten hos ett visst jobb.

För företag som vill ha en grundlig rengöring som går utöver det vanliga vecko- eller månadsunderhållet kan storstädning vara rätt val för er. Vi rekommenderar att boka en storstädning varje kvartal utöver vanlig städning.

Kostnaderna för storstädningen beror på flera faktorer; till exempel hur stort området är och vilken typ av material som används för rengöring.

Företagets budget bör också beaktas när man bestämmer sig för vilket alternativ man ska välja.

Kontakta oss för en offert idag! 

Dessutom kan vissa tjänster inkludera ytterligare funktioner som sanering av ytor eller användning av specialprodukter som är särskilt utformade för storstädning.

Det lönar sig att göra efterforskningar innan du anlitar någon kommersiell städare; detta hjälper dig att se till att du får valuta för pengarna samtidigt som du får kvalitetsservice från pålitliga yrkesmän som vet exakt hur de ska ta sig an komplexa jobb.

Om du anlitar Haynes Städ så faller ni under vår “Nöjd kund garanti” som vi är väldigt stolta över att erbjuda våra kunder i Stockholm.

Torkar möbel

Vårt miljöfokus som städföretag

På vårt städföretag förstår vi hur viktigt det är att respektera miljön. Vi gör allt för att våra tjänster ska vara så miljövänliga som möjligt.

Vår storstädningstjänst är inte annorlunda; vi använder inte bara biologiskt nedbrytbara produkter där vi kan, utan all vår personal är utbildad i korrekt avfallshantering och återvinningsmetoder.

Vi vidtar också extra åtgärder för att minimera energiförbrukningen under processen genom att använda specialiserad utrustning som tvättmaskiner med lågt vattentryck.

Vi vill att du ska veta att när du väljer oss för dina storstädningsbehov gör du ett val som inte skadar planeten – och som lämnar ditt kontor skinande rent!

Kontakta oss!

Tips för att göra det själv

Att göra en grundlig rengöring av företagets lokaler kan vara ett stort arbete.

Kvinna moppar golv

Gör-det-själv-råd

Så om du letar efter några gör-det-själv-råd om hur du ska komma igång har vi några bra idéer som kommer att göra processen enklare.

Börja med att se till att din arbetsplats är organiserad och rensad. På så sätt kommer det inte att finnas några hinder i vägen när du börjar städa!

Glöm inte heller att bära skyddskläder som handskar eller masker – detta skyddar mot eventuella gifter från starka kemikalier.

Slutligen bör du fylla på med allt nödvändigt material som tvättsvampar, rengöringsmedel och borstar så att du har allt till hands när du behöver det.

Övriga ytor

När det gäller att ta itu med specifika uppgifter på kontoret kan du överväga att använda olika typer av produkter beroende på vad som behöver rengöras – t.ex. mildare lösningar för mer ömtåliga föremål som datorskärmar eller glasytor jämfört med hårdare lösningar för klinkergolv eller mattor.

Kom ihåg att alltid följa säkerhetsinstruktionerna noga. Läs etiketter innan du använder någon ny rengöringsprodukt och håll utkik efter varningssignaler som rök eller starka lukter.

Genom att följa dessa enkla steg bör du känna dig väl förberedd att ta itu med även de svåraste jobben med lätthet – och ge din arbetsplats en välbehövlig uppfräschning!

Kontakta Haynes för offert på storstädning av era lokaler!

Slutsats

Att rengöra kontoret på djupet är en viktig del av arbetet med att upprätthålla en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Att anlita professionella företag är det bästa valet när det gäller storstädning, eftersom de har erfarenhet och tillgång till specialiserade verktyg och förnödenheter som behövs för denna typ av arbete.

Kontakta oss

Professionella tjänster ger inte bara effektiva resultat, utan sparar också tid och pengar jämfört med att försöka utföra uppgiften själv.

När du överväger en leverantör av storstädning ska du se till att de anpassar sig till dina miljömål genom att använda gröna produkter som inte skadar planeten.

På Haynes Cleaning AB är vårt team extra noggrant med att använda miljövänliga lösningar så att vi kan hålla vårt koldioxidavtryck lågt samtidigt som vi ger resultat av högsta kvalitet.

Vi hoppas att den här artikeln har gett tillräcklig information om storstädning i Stockholm för företag som letar efter kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med sina hälso- eller säkerhetsstandarder.

Det är alltid rätt val att anlita Haynes, inte bara för att det sparar tid och pengar, utan också för att vi garanterar grundlighet, noggrannhet samt nöjd kund garanti i varje jobb vi utför.

Kontakta Haynes
Cleaning AB