Städning vid flytt

Den första uppgiften med en flyttstädning är vanligtvis att damma och torka av ytor. Detta inkluderar allt från väggar och golvlister till armaturer och takfläktar. Även om dessa uppgifter kan verka mindre, kan de göra stor skillnad i ditt hems övergripande utseende.

Det är viktigt att komma ihåg att en professionell flyttstädning är utformad för att göra ditt hem redo för nästa hyresgäst eller ägare, så att lämna det i perfekt skick är avgörande.

Badrumsstädning

Förutom att damma och torka av ytor, kommer en checklista för flyttstädning vanligtvis att innehålla rengöring av badrummen. Detta innebär att skura toaletter, handfat och badkar eller dusch, och se till att alla ytor är fria från mögel eller mögel.

Köksstädning

En annan vanlig uppgift som görs vid en utflyttning är att städa köket. Detta inkluderar att torka av alla ytor, rengöra insidan av kylen och frysen och spisen, samt rengöring av injekteringsbruk som att skrubba fett och smuts från ugnen och spishällen.

Sovrumsstädning

När det kommer till sovrummen och vardagsrummet i ditt hem kommer en flyttstädning vanligtvis att innebära att dammsuga eller sopa golven, dammtorka och torka av alla ytor och rengöra eventuella speglar eller fönster. Det är viktigt att se till att alla möbler är fria från fläckar eller spill och att mattorna lämnas i gott skick.

Extra – Utomhusstädning

Slutligen, flyttstädning innebär vanligtvis rengöring av alla utomhusområden som uteplatser, däck och balkonger. Detta inkluderar att sopa eller spola ner ytorna och rengöra eventuella grillar eller utemöbler.

Flyttstädning av lägenhet

Lägenhetens storlek

Kostnaden för flyttstädning kan variera beroende på lägenhetens storlek. Större lägenheter kommer att kosta mer än mindre, och det beror på att städningen kommer att ta längre tid och kräva mer städmaterial.

Storleken är en viktig faktor, och att få en uppskattning från oss kan hjälpa dig att få en bättre uppfattning om kostnaden baserat på storleken på din lägenhet.

Lägenhetens nuvarande skick

En annan faktor som påverkar kostnaden för flyttstädning är lägenhetens nuvarande skick. Om lägenheten är i utmärkt skick och inte behöver mycket arbete blir det billigare än om det kräver intensiv städning.

Lägenheter som kräver mer arbete kommer att kosta mer för flyttstädning eftersom det krävs mer tid och kraft för att lägenheten ska vara i samma skick innan du flyttade in.

Typ av rengöring som krävs

Vilken typ av städning som krävs är också en faktor för att bestämma kostnaden för flyttstädning. Om det till exempel finns fläckar på mattor eller väggar som kräver professionell rengöring, kommer kostnaden att öka.

Städtjänster

Vilka tjänster du behöver för flyttstädning kommer att variera beroende på dina behov. Vi erbjuder tjänster som moppning, skurning av toaletten, rengöring av dusch och badkar samt dammsugning av mattor, men vi erbjuder ytterligare tjänster som fönsterputsning eller storstädning.

Dessa tjänster kan komma till en extra kostnad, så det är viktigt att vara tydlig med vilka tjänster du behöver.

Flyttstädning för husägare

Hyresrätt städtjänster

När hyresgäster flyttar ut förväntas de lämna hyresrätten i samma skick som när de flyttade in. Det innebär att fastigheten bör städas ordentligt innan de nya hyresgästerna flyttar in.

På vår städfirma erbjuder vi både inflyttningsstädning och utstädning för hyresgäster och hyresvärdar. Våra städare kommer att rengöra hyresenheten, inklusive vitvaror, fönster, mattor och golv, för att säkerställa att den är i perfekt skick för nästa boende.

Storstädning

Storstädning är en grundlig rengöring som täcker områden som vanligtvis inte städas under vanliga städtjänster. Detta inkluderar rengöring bakom apparater, avtorkning av golvlister och dammning av svåråtkomliga ytor.

Storstädning rekommenderas minst en gång var sjätte månad för att upprätthålla hygienen och städningen i ditt hem eller hyresfastighet. Vi erbjuder professionella städtjänster till konkurrenskraftiga priser.

Regelbundna städtjänster

Regelbunden hemstädning är avgörande för att upprätthålla en ren och hälsosam livsmiljö. Våra städare kan skräddarsy ett professionellt städschema baserat på dina behov och preferenser. Vi erbjuder dagliga, veckovisa, varannan vecka och månatliga städtjänster för hyresgäster och hyresvärdar. Våra vanliga städtjänster inkluderar dammning, dammsugning, moppning, badrumsstädning och köksstädning.

Rengör fönster och speglar

Investera i rätt verktyg

Om du ska putsa dina fönster, dörrkarmar och speglar vill du vara säker på att du har rätt verktyg till hands. Du behöver en skrapa, en mikrofiberduk, en hink med varmt vatten och ett kvalitetsglasrengöringsmedel. Det är viktigt att undvika att använda pappershanddukar eller vanliga handdukar eftersom de kan lämna ludd och ränder på dina ytor.

Ta bort all smuts och skräp

Innan du börjar städa vill du ta bort all smuts och skräp som kan ha fastnat på dina fönster eller speglar. Använd en borste med mjukt borst eller en dammsugare med borsttillbehör för att ta bort spindelväv, smuts eller damm som kan sitta på dina ytor. Detta kommer att säkerställa att dina ytor är fria från skräp innan du börjar rengöra.

Börja från toppen

När det är dags att börja putsa dina fönster och speglar är det bäst att börja uppifrån och arbeta dig ner. Detta förhindrar att rengöringslösningen droppar på ytor som du redan har rengjort. Använd en generös mängd glasrengöringsmedel och en skrapa för att ta bort smuts eller smuts från ytan. Använd horisontella linjer för speglar och vertikala linjer för fönster.

Torka bort överflödig fukt

Efter att ha använt skrapan, använd en torr mikrofiberduk för att torka bort eventuell kvarvarande fukt från ytan. Se till att använda en ren sida av trasan varje gång du torkar för att undvika ränder. För svåråtkomliga områden, överväg att använda en handdammsugare med en borste för att avlägsna överflödig fukt.

Avsluta med en sista polering

När du har torkat bort överflödig fukt, använd en ren, torr mikrofiberduk för att ge dina fönster och speglar en sista polering. Detta hjälper till att ta bort eventuella kvarvarande ränder och lämnar dina ytor att se glänsande och nya ut.

Eller kontakta oss för en professionell fönsterputsning.

Anlita Haynes för all städning åt dig

Här är några anledningar till varför du bör överväga att lämna städningen till Haynes när du flyttar:

Sinnesro

Med Haynes kan du vara säker på att rengöringsprocessen kommer att skötas effektivt och effektivt. Vårt team av expertstädare har lång erfarenhet av att städa upp utrymmen av alla storlekar; vi vet exakt vad som behöver göras för att lämna ditt utrymme i toppskick.

Skräddarsydda städtjänster

Vi förstår att varje utrymme kräver en skräddarsydd städning. Det är därför vi erbjuder olika städpaketalternativ för att tillgodose dina specifika städbehov. Oavsett om du behöver en djupstädning eller en slutstädning så har vi dig täckt.

Sparar tid och pengar

Gör-det-själv-städning kan vara tidskrävande och kostsamt. Att anlita Haynes kan hjälpa dig att spara pengar och tid. Våra tjänster är prisvärda och kommer att spara dig besväret med att köpa städmaterial, utrustning och erfarenhet för att göra städningen snabb och enkel, eftersom vi är utrustade med allt som behövs för att få jobbet gjort.

Miljövänlig städning

På Haynes bryr vi oss om miljön. Det är därför vi använder miljövänliga, rengöringsverktyg och produkter som inte är skadliga för dig eller miljön. Vi ser till att de rengöringsmedel vi använder är säkra och effektiva för att ta bort smuts och smuts samtidigt som de skyddar dina ytor.

Utbildad och erfaren personal

Våra städtekniker är högutbildade och har många års erfarenhet av städning. De förstår vikten av att lämna din nya plats gnistrande ren så att du kan börja din nya resa utan några bekymmer.

Slutsats

När det kommer till flyttstädning eller hemstädning är Haynes Cleaning Services det självklara valet för bostadsägare och hyresgäster som letar efter en ren utgång från sin nuvarande bostadsfastighet. Att rengöra fönster, speglar, mattor, golv och korridorer kräver uppmärksamhet och skicklighet så att jobbet görs rätt.

Vi använder endast de bästa kvalitetsprodukterna, har erfaren personal för att få jobbet gjort snabbt och tillgodoser våra tjänster efter våra kunders exakta behov. Oavsett hur stort eller litet projekt du har i åtanke, har Haynes dig täckt.

Vi är stolta över att ha exceptionell kundnöjdhet och tror att kommunikationen med potentiella kunder alltid ska vara uppriktig och ärlig om vad de kan förvänta sig när de anställer oss. Om du letar efter heltäckande service från erfarna proffs som tar sitt arbete på allvar, är Haynes här för att hjälpa varje steg på vägen.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan tillhandahålla städtjänster som överträffar dina förväntningar!

Kontakta Haynes
Cleaning AB