Vad kostar en städfirma i Stenungsund?

Beroende på vilket typ av städning du söker beräknas priset för städningen på olika sätt. Det vanligaste när du anlitar en städfirma i Stenungsund för flyttstädning är att priset beräknas per kvadratmeter, tillskillnad från löpande hemstädning som ofta beräknas på antal timmar. För fönsterputsning i Stenungsund så tittar man ofta på antal våningar, finns spröjs och antal fönster.

Vilka städtjänster utför ni?

Vi på Haynes Cleaning utför det mesta inom städ, detta för både privatpersoner och företag Stenungsundsområdet. Några exempel på städtjänster i Stenungsund som vi utför är följande: Löpande hemstädning, fönsterputs, visnings städ, Flyttstädning, storstädning, Lokalvård, Kontorsstädning, Byggstädning med mera.

Har ni någon ansvarsförsäkring?

Skulle en olycka inträffa så är vi ansvarsförsäkrade genom trygghansa.

Vad kostar hemstädning i Stenungsund?

Vi på Haynes Cleaning erbjuder hemstädning i Stenungsund som vi utför med största noggrannhet. Priset för hemstädning är baserat på hur många timmar som vi är på plats och städar. På vår hemsida under ”räkna ut ditt pris” så kan du enkelt få en uppskattning av vad priset per månad blir för hemstädning i Stenungsund baserat på hur stort du bor och hur ofta du vill ha städat.

Behöver jag vara hemma när ni utför hemstädningen i Stenungsund?

Vi har inget krav på att du skall vara hemma vid hemstädning i Stenungsund. Vi har som rutin att vid första tillfället gå igenom om det finns några särskilda önskemål gällande städningen tillsammans med dig. Därefter behöver du inte vara hemma när vi utför hemstädningen.

Vad ingår i hemstädning i Stenungsund?

Under följande länk ser du en checklista som vi normalt förhåller oss till när vi utför vår hemstädning i Stenungsund. Denna checklista är anpassningsbar och vi jobbar alltid för att möta kundens önskemål.

Vad kostar flyttstäd i Stenungsund?

Vår flyttstädning i Stenungsund följer mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att allt rengörs på rätt sett. Vi lämnar även alltid garanti på våra städningar. Priset är baserat på bostadens storlek samt typ av fönster. Under ”beräkna kostnaden” kan du enkelt få en prisuppskattning för vår flyttstäd i Stenungsund.

Behöver man vara hemma när ni utför er flyttstäd i Stenungsund?

Du behöver inte vara hemma när vi utför flyttstäd i Stenungsund. Vi möter dig på överenskommen tid för att bli insläppta i bostaden, sedan hör vi av oss 1h innan flyttstädningen är klar.

Vad ingår i flyttstäd i Stenungsund?

När du anlitar Haynes Cleaning för flyttstäd i Stenungsund kan du känna dig trygg i att vår flyttstädning följer mäklarsamfundets riktlinjer, detta för att säkerställa att allt rengörs på rätt sätt med största noggrannhet. Under länken nedan ser du en checklista som vi förhåller oss till när vi utför flyttstädningen i Stenungsund.

Vad kostar kontorsstädning i Stenungsund?

När vi beräknas priset för kontorsstädning i Stenungsund så lämnar vi alltid ett fast pris. Det som påverkar priset är lokalens storlek, antal personer som arbetar på platsen samt vilken frekvens som önskas. Innan vi lämnar prisuppgiften har vi som rutin att komma ut och kika på lokalen, detta för att bilda oss en exakt uppfattning samtligt som vi tar reda på kundens behov. Därefter lämnar vi ett fast pris för kontorsstädning i Stenungsund.

Vad ingår i er kontorsstädning i Stenungsund?

Under följande länk ser du en checklista som vi normalt förhåller oss till när vi utför kontorsstädning i Stenungsund. Denna checklista är anpassningsbar och vi jobbar alltid för att möta kundens önskemål.

Vad kostar fönsterputs i Stenungsund?

När vi på Haynes beräknar priser på fönsterputs i Stenungsund så tittar vi på bostadstypen, antal våningar, spröjsade fönster eller inte samt antal fönster. Innan första tillfället lämnar vi alltid en prisuppskattning och efter första tillfället så har vi gjort vår beräkning och lämnar sedan ett fast pris för fönsterputsningen i Stenungsund. Går du in under ”beräkna kostnaden” så kan du enkelt bilda dig en uppfattning om priset för den utvändiga fönsterputsningen.

Behöver man vara hemma när ni utför fönsterputs i Stenungsund?

Du behöver inte vara hemma när vi utför din utvändiga fönsterputs i Stenungsund. Inför varje tillfälle så får du en orderbekräftelse där du ser vilken dag vi planerar att komma. Vi uppmanar även att dra upp markiserna om sådana finns.

Vad ingår i fönsterputs i Stenungsund?

Haynes populära fönsterputsabonnemang innebär att vi putsar dina fönster utvändigt varannan eller var 3e månad. Vi torkar även rent fönsterkarmar och fönsterbrädan. Våra abonnemang är anpassningsbara och vi har inga bindningstider eller uppsägningstider. Vi har även med allt material och rengöringsmedel som krävs för att utförs din utvändiga fönsterputs i Stenungsund.

Vad kostar storstädning i Stenungsund?

När du anlitar Haynes för storstädning i Stenungsund så anpassar vi storstädningen efter dina önskemål. Vi lämnar alltid ett fast pris för storstädningen och tillhandahåller allt rengöringsmedel och material som krävs. Under ”beräkna kostnaden” så kan du enkelt bilda dig en uppfattning om priset för Haynes storstädning i Stenungsund.

Behöver man vara hemma när ni utför storstädning i Stenungsund?

Du behöver inte vara hemma när vi utför storstädningen. Vi möts upp vid överenskommen tid för att bli insläppta i bostaden sedan meddelar vi dig 1h innan vi är klara med storstädningen.

Vad ingår i Haynes storstädning i Stenungsund?

En storstädning är likt en flyttstädning, skillnaden är att bostaden fortfarande är möblerad. Detta betyder att samtliga ytor och fönster rengörs. Följ länken för den checklista som vi normalt förhåller oss till när vi utför vår storstädning i Göteborg. Listan är anpassningsbar och vi jobbar alltid för att möta kundens önskemål.

4.5 / 5 baserat på 195 omdömen DET BÄSTA VALET
NÄR DU BEHÖVER STÄDHJÄLP I GÖTEBORG

RÄKNA UT
DITT PRIS

  HUR OFTA

  1 X STÄD PER VECKA1 X STÄD VARANNAN VECKA

  Uppskattat pris: kr/månad
  *Pris efter RUT-avdrag
  Uppskattat pris: kr
  *Pris efter RUT-avdrag
  Uppskattat pris: kr
  *Pris efter RUT-avdrag

  0-14 fönster15-21 fönster21+ fönster


  Uppskattat pris: kr
  *Pris efter RUT-avdrag

  GÅ VIDARE

  Kontakta Haynes
  Cleaning AB