• Vad ingår i en flyttstädning?

  När det kommer till flyttstädning är Haynes Cleaning Services det självklara valet för bostadsägare och hyresgäster.

  Läs mer
 • Bästa städfirman I Göteborg

  Att hitta den bästa städfirman i Göteborg kan vara en utmanande uppgift. Med ett överflöd av alternativ är det viktigt att göra en informerad och välgrundad beslut.

  Läs mer
 • De bästa tipsen för att städa badrum steg för steg

  Vi vet alla hur det är; oavsett hur hårt du städar verkar det alltid som om smuts och smuts samlas så snabbt.

  Läs mer
 • Professionell storstädning för ditt hem

  Vi strävar efter att erbjuda den bästa städningen i branschen och vi är här för att hjälpa dig att hålla ditt hem i perfekt skick. Låt oss berätta mer om vår storstädning och varför vi är det bästa valet för dig.

  Läs mer
 • Vad kostar flyttstädning: En omfattande guide

  Från att packa dina tillhörigheter till att organisera logistiken, det är mycket att hantera. Överlåt denna stressiga och jobbiga del till oss.

  Läs mer
 • Tips för att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsplats

  Arbetsplatsen är en viktig faktor för en framgångsrik karriär. Det ger inte bara de nödvändiga verktygen och utrustningen för att utföra uppgifter, utan det har också en inverkan på produktivitet och moral.

  Läs mer
 • Fördelar med att outsourca kontorsstädning i Göteborg.

  I dagens värld kan outsourcing vara ett bra sätt att spara tid och pengar. Outsourcing av kontorsstädning är inget undantag. Det frigör inte bara värdefulla resurser som kan användas på andra ställen i organisationen, utan ger också många andra fördelar.

  Läs mer
 • Vikten av en ren kontorsmiljö för produktiviteten

  Att hålla en ren och organiserad kontorsmiljö är avgörande för att främja produktivitet, nöjda medarbetare och allmänt välbefinnande. Röriga och oorganiserade arbetsplatser kan skapa en känsla av kaos och överväldigande, vilket leder till ökade stressnivåer och minskad motivation.

  Läs mer
 • Hjälp med flyttstädning Göteborg?

  Att flytta kan vara en skrämmande uppgift, särskilt när du befinner dig i en stad som Göteborg.

  Läs mer
 • Storstädning Stockholm: Rätt val för ditt företag

  Storstädning går längre än rengöring på ytnivå; det ger en grundlig djuprengöring som kan förbättra luftkvaliteten och ge ett bestående intryck på både kunder och klienter.

  Läs mer
 • Professionella fönsterputs verktyg: Hemligheten till ett perfekt putsat fönster

  Professionella fönsterputsare erbjuder expertis, tidsbesparing och värdeförbättring. Lär dig mer om fördelarna av fönsterputsning i det här blogginlägget och boka din nästa fönsterputs med oss!

  Läs mer
 • Städa golv skinande rena – tips från Haynes städfirma

  I detta inlägg vill vi berätta om våra tips för hur du håller dina golv rena, oavsett om de är av trä, parkett, laminat eller klinker. Ju längre man håller golven rena och i bra skick desto mer sällan behöver de slipas eller bytas ut helt – vilket är jätteprojekt man helst undviker.

  Läs mer
 • Ta bort fläckar från mattor – städtips från Haynes städfirma

  Alla har vi någon gång varit med om rödvin som spills eller choklad som smulas ned på den ljusa fina mattan och man tänker hur man ska få bort så envisa fläckar. Oroa dig inte, det finns alltid en lösning! I detta inlägg ger vi dig några säkra städtips på hur man får bort jobbiga fläckar från textilerna i hemmet.

  Läs mer
 • Tvätta kuddar – Hur gör man?

  Det är dags att tvätta dina kuddar men du är lite osäker på exakt hur, vilket medel man bör använda och hur man enklast torkar dem.

  Läs mer
 • Putsa fönster – städtips från Haynes städfirma

  Det är dags att putsa fönster men du kanske behöver uppdatera dig på hur det nu är man gör eller vilka medel som funkar bäst för att få bort envisa fläckar.

  Läs mer
 • Rengör spisfläkt – städtips från Haynes

  Köket är nog det tuffaste utrymmet när det kommer till rengöring – särskilt kring spisen. I denna artikel går vi igenom hur du smidigast rengör spisfläkten och får bort de allra tuffaste fettbeläggningarna.

  Läs mer
 • Städtips – kyl och frys

  Börjar det bli smutsigt i kylen? Behöver frysen avfrostas och tvättas ren? Haynes städfirma i Göteborg ger våra läsare städtips om hur du, steg för steg, tvättar din kyl och frys.

  Läs mer
 • Haynes – städfirman som erbjuder alla städtjänster

  Yes! Haynes erbjuder alla typer av städtjänster och städar helt efter önskemål och behov av våra kunder. Tack vare variationen av städtjänster i kombination med god service har vi kommit att bli en av de bästa städfirmorna i Göteborg! I detta blogginlägg kan du överblicka en sammanfattning på alla våra tjänster.

  Läs mer
 • Hemstädning i Göteborg

  En av våra populära tjänster är hemstädning, vilket som det låter innebär städning hemma hos privatpersoner. Hemstädning kallas även veckostädning när det utförs regelbundet som varje, varannan eller var fjärde vecka. Hur ofta vi städar väljer du som kund själv efter behov och önskemål, givetvis.

  Läs mer
 • Storstädning av bästa städfirman i Göteborg

  Då och då behöver alla göra en storstädning, gärna några gånger om året. Med tiden samlas smuts och fettbeläggningar som är svåra att få bort helt med vanlig städning. Det är just vid sådana tillfällen som vi rycker in! När vi på Haynes storstädar lämnar vi inga hörn, kanter eller glipor orörda – vi går igenom allt i minsta detalj och lämnar boendet skinande rent! Man både ser och känner stor skillnad på före och efter storstädningen.

  Läs mer
 • Fönsterputs i Göteborg

  Det är lätt hänt att man förbiser fönsterputs, särskilt hemma hos sig själv. Dock är det lika viktigt att fönsterna hålls rena som resten av hemmet, eller kontoret, även om de inte blir riktigt lika skitiga som golven. Väder och vind är oftast det som avgör hur pass ofta man behöver putsa fönsterna.

  Läs mer
 • Kontorsstädning i Göteborg – vad gäller egentligen?

  När det kommer till kontorsstädning gäller ytterst noggrannhet då vi förstår att ett rent kontor är väldigt viktigt för både de som arbetar där och de som besöker. Det är viktigt med ett bra intryck när klienter hälsar på och särskilt mötesrummen bör vara välkomnande och rena. Haynes utför kontorsstädning i hela Göteborg och Göteborgsområdet och vi tar oss an stora som små kontor. Hur går det till då när du anlitar Haynes? Läs vidare så får du veta!

  Läs mer
 • Att tänka på när du flyttar – flyttfirma i Göteborg rekommenderar

  Det är mycket att hålla reda på när man flyttar, särskilt om man är fler personer i hushållet eller generellt har många ägodelar som ska transporteras. I detta blogginlägg vill vi på Haynes flyttfirma i Göteborg rekommendera olika tips på hur du enklare kan organisera din flytt för att det ska gå lite smidigare.

  Läs mer


Kontakta Haynes
Cleaning AB