• Storstädning av bästa städfirman i Göteborg

  Då och då behöver alla göra en storstädning, gärna några gånger om året. Med tiden samlas smuts och fettbeläggningar som är svåra att få bort helt med vanlig städning. Det är just vid sådana tillfällen som vi rycker in! När vi på Haynes storstädar lämnar vi inga hörn, kanter eller glipor orörda – vi går igenom allt i minsta detalj och lämnar boendet skinande rent! Man både ser och känner stor skillnad på före och efter storstädningen.

  Läs mer
 • Fönsterputs i Göteborg

  Det är lätt hänt att man förbiser fönsterputs, särskilt hemma hos sig själv. Dock är det lika viktigt att fönsterna hålls rena som resten av hemmet, eller kontoret, även om de inte blir riktigt lika skitiga som golven. Väder och vind är oftast det som avgör hur pass ofta man behöver putsa fönsterna.

  Läs mer
 • Kontorsstädning i Göteborg – vad gäller egentligen?

  När det kommer till kontorsstädning gäller ytterst noggrannhet då vi förstår att ett rent kontor är väldigt viktigt för både de som arbetar där och de som besöker. Det är viktigt med ett bra intryck när klienter hälsar på och särskilt mötesrummen bör vara välkomnande och rena. Haynes utför kontorsstädning i hela Göteborg och Göteborgsområdet och vi tar oss an stora som små kontor. Hur går det till då när du anlitar Haynes? Läs vidare så får du veta!

  Läs mer
 • Att tänka på när du flyttar – flyttfirma i Göteborg rekommenderar

  Det är mycket att hålla reda på när man flyttar, särskilt om man är fler personer i hushållet eller generellt har många ägodelar som ska transporteras. I detta blogginlägg vill vi på Haynes flyttfirma i Göteborg rekommendera olika tips på hur du enklare kan organisera din flytt för att det ska gå lite smidigare.

  Läs mer


Kontakta Haynes
Cleaning AB